Onze nieuwe eventmanager Roos: “We weten wat we in huis hebben”

Altijd dat stapje extra zetten voor onze klanten, meedenken waar ze maar kan en eerlijk top op het bot. Dat typeert de Groningse Roos (28), onze nieuwe eventmanager: “Bij Gooiland luisteren we echt naar onze klanten. We zijn heel flexibel en absoluut niet bang om suggesties te doen. Ik ben hier als een vis in het water.”

25 mrt 2020

Medewerker Gooiland

Roos neemt graag het heft in eigen handen. Op haar 21e besloot Roos opnieuw de schoolbanken in te gaan. En wel om datgene te gaan doen wat ze altijd al met heel veel passie – maar onbetaald – deed: organiseren. Ze deed de opleiding Facility Management met de minor Eventmanagement. Ook toen was ze al bezig met duurzaamheid. Zo organiseerde ze een kerstmarkt in Groningen voor 1.500 jonge, hippe mensen met duurzame producten, als handgemaakte make-up en vintage kleding.

Duurzaam én modern
Omdat ze na haar studie meer toekomst in de evenementenwereld voor zichzelf zag in de randstad, verhuisde ze naar Amsterdam: “Toen ik de vacature van Gooiland zag, was ik direct verkocht. Een locatie die zich echt onderscheidt: duurzaam en tegelijkertijd enorm modern. Ik voelde via de website de goede sfeer. Al dat licht en groen! Toen ik op gesprek was, ervaarde ik direct de verbondenheid tussen collega’s. Ik vond het allemaal heel inspirerend! Dus toen ik werd aangenomen, sprong ik een gat in de lucht.”

Blijven leren
Inmiddels heeft ze al verschillende mooie evenementen georganiseerd en kijkt ze uit naar alles wat er nog komen gaat. Roos: “Bij Gooiland weten we allemaal heel erg goed wat we in huis hebben. Ik durf ons zeker experts te noemen en tegelijkertijd leren we iedere dag nieuwe dingen bij.”