Theater

Schitteren jouw sprekers straks op het podium van ons monumentale theater? Of organiseer jij een spectaculair sit-down diner of een beurs in deze zaal? Ons theater is een echte verschijning!

Algemene informatie
 • N.v.t.

Capaciteit
 • Theater

  750

 • Theater (op podium)

  150

 • Diner (op podium)

  100

 • School (op podium)

  40

 • Cabaret (op podium)

  50

Steel de show in het Gooiland Theater

Licht uit, spot aan. Een van de meest bijzondere plekken in Gooiland is het theater. De werkende trekkenwand is uniek in Nederland en zelfs de stoelen zijn monumentaal. Waar ruim 80 jaar geleden de Gooise elite elkaar ontmoetten in dit theater, kan het nu hét decor zijn voor jouw evenement.

In onze authentieke theaterzaal vinden plenaire sessies, awardshows, seminars, beurzen of sit-down diners plaats. De gehele theaterzaal biedt plaats aan 750 personen, zonder de zitplaatsen op het balkon is er plek voor 450 gasten.

Gooiland Theater: authentiek, maar in een modern jasje

Het Gooiland theater is volledig voorzien van de nieuwste video-, licht- en audiotechniek. Een groot formaat LED presentatiescherm kan full HD (video)beelden haarscherp weergeven. Het presentatiescherm wordt aangevuld door een drietal grote decorkaders, die als het ware een rand om het podium vormen waar ook beelden op kunnen worden weergegeven. Met deze schermen is het mogelijk om het gehele theater om te toveren naar een eigen gethematiseerde setting.

Met de uitgebreide verlichtingsmogelijkheden kunnen we personen of presentaties op het podium uitstekend uitlichten of zelfs echte showeffecten creëren. Met de inzet van de lichttechnicus kunnen verschillende showelementen naar wens geprogrammeerd worden.

Eindeloze mogelijkheden op het theaterpodium

In het Gooiland theater kunnen 750 personen genieten van bijvoorbeeld een spectaculaire presentatie of show. Maar met een flexibele bar en mooie ronde tafels op het podium is het daarnaast ook een fantastische ruimte voor een onvergetelijk diner. Op het theater podium is plek voor een diner van 100 gasten. Is jouw groep groter en wil je een sit-down diner tot 175 personen dan kunnen we het theater podium verlengen door over de theaterstoelen heen een verlengde vloer te bouwen. Met dit uitgebreide podium is onze theaterzaal ook de ideale locatie voor beurzen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De theaterzaal geeft ons diverse mogelijkheden om gasten te ontvangen in een state of the art ruimte waar alles qua techniek mogelijk is terwijl we het gevoel van het sfeervolle en authentieke theater niet verliezen.

Kenmerken

 • Plenair tot 750 personen
 • Oneindige (technische) mogelijkheden
 • Monumentaal, origineel theater

 

Opstellingen

Onderstaande opstellingen zijn mogelijk in ons Theater.

 • Theatre set up

  Theater

 • Diner set up

  Diner

Jouw evenement sfeer geven?

Goed idee! Megan vertelt je graag meer.