Marconi Online Award 2018 podium

Gooiland Theater

Theater Gooiland gangpad naar podium

Theater uit de jaren '30

Ruim 80 jaar geleden ontmoette de Gooise elite elkaar in Gooiland onder het genot van een toneelvoorstelling in het theater en een hapje en een drankje in het Grand Café. Het in 1936 verrezen Gooiland, ontworpen door Jan Duiker, heeft nog steeds dat theater. Het is een monument: onder meer de stoelen, de handbediende trekkenwand en de toiletten zijn nog origineel.

Waar ben jij naar op zoek? Informatie over het door onszelf samengestelde theaterprogramma? Neem dan een kijkje op onze theaterwebsite. Ben je juist benieuwd naar de mogelijkheden hoe je ons theater kunt inzetten voor jouw evenement? Lees dan even verder!

Theater voor 750 personen

Het theater biedt ruimte aan 750 gasten, verdeeld over de begane grond en het balkon. Hierdoor kan het gezelschappen van diverse aantallen huisvesten. Meerdere keren per week vult het theater zich voor voorstellingen en bedrijfsevenementen.

Feest op Theater podium
Theater diner

Evenement in een theatrale ambiance

Een heus theater in het midden van onze evenementenlocatie geeft veel mogelijkheden. Zo wordt ons theater veel ingezet voor plenaire sessies. Je sprekers schitteren in de spotlights op het podium tussen twee coulissen, terwijl je gasten lekker weg kunnen zaken in de rode pluche stoelen. Dat blijft toch magisch.

Maar het theater kan ook op een andere manier ingezet worden. Wat dacht je van een intiem feest op het podium? Of een diner op de planken? Over de rode stoelen op de begane grond bouwen we dan een enorm podium, zodat je met een groot gezelschap kunt dineren of feesten tussen de lichtspots. Dat vergeten je gasten niet snel.

Meer informatie?

Inge vertelt je graag meer en leidt je het liefst rond!

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.