case

Livestreambijeenkomst Foodservice Network Nederland

Livestream vanuit onze studio: professioneel, dynamisch en zorgeloos
De afgelopen tijd lijkt de wereld soms stil te staan. Alsof we leven in een impasse, alsof niets meer mogelijk is. Maar schijn bedriegt! Dat er tóch heel veel mogelijk is, ervaarde Foodservice Network Nederland donderdag 4 februari aan den lijve. Voor hun vierhonderd leden organiseerden zij een inspirerende bijeenkomst. Op afstand uiteraard. Maar dankzij de veelzijdige settings in onze ruime livestream studio, Studio Hilversum, knalde het van het scherm af en bleef het van minuut tot minuut boeiend. Twee uur lang.

Goed bereikbaar
Foodservice Network Nederland (FSN) brengt professionals uit de foodservicebranche samen, inspireert hen en versterkt hen. Dat willen ze natuurlijk ook nu blijven doen. Wel zo handig om dan voor een locatie midden in Nederland te kiezen, goed bereikbaar en met voldoende parkeerplekken. Zodat je de veiligheid van je medewerkers én sprekers kunt garanderen.

Ingerichte studio
Ons mooie theater is het decor van onze compleet ingerichte studio. Na de wensen van FSN goed in kaart te hebben gebracht, creëerden we drie settings gefilmd door zeven camera’s. Perfect belicht en met heldere audio, verzorgd door onze professionele AV-partner. Het leverde dynamische beelden op van de bijeenkomst met leden van de adviesraad en dagvoorzitters Dionne Stax en Nico Dijkshoorn. 120 leden van FSN keken live mee. Voor leden die het niet konden volgen, hebben we het mogelijk gemaakt om de bijeenkomst terug te kijken.

Intieme, warme sfeer
Voor een spreker kan het best een beetje onwennig voelen om vanuit een studio een bijeenkomst te presenteren. Zonder dat je je publiek in de ogen kunt kijken, weet hoe ze reageren en hoe ze erbij zitten. Dat begrijpen we bij Gooiland. Een warm ontvangst met muziek en kaarsjes, een huiselijke setting met gezellig meubilair en medewerkers die niets liever willen dan je goed verzorgen. Die ingrediënten maken het dat sprekers zich bij Gooiland direct op hun gemak voelen. Fijn voor de organisatoren, maar ook zeker te merken voor de kijkers.

Wil jij ook zo’n zorgeloze, professionele livestream in onze compleet ingericht studio organiseren? Neem contact met ons op.

Highlights

  • Drie settings, gefilmd door zeven camera’s en voorzien van professionele belichting en geluid
  • Live opname via remote Full HD camera
  • Heldere audio
  • Streaming tot 2.000 kijkers
  • Sprekers kunnen de quiz- en chatvragen, online polls en resterende tijd zien
  • Mogelijkheid tot schakelen met externe input, zoals slides
  • Inclusief op- en afbouw, twee uur repetitietijd en één uur livestream
  • Twee 49-inch flatscreens voor ondersteunende beelden
  • Uitstekende catering voor sprekers en crew
  • Dankzij onze grote locatie, uitbreiding mogelijk naar 15 studio’s

Wil je weten wat er nog meer allemaal mogelijk is? Bel of mail ons.

Meer weten?

Binnenkort jouw livestream bij Gooiland? Leuk! Romy helpt je graag verder.