Nieuw: exclusieve kerstmarkt in de buitenlucht

Gezellige kraampjes, mooie cadeaus en al jouw medewerkers met een goed gevulde shopper naar huis. Heb je nog geen invulling voor het kerstcadeau en/of kerstfeest voor je personeel? Organiseer een winterse kerstmarkt exclusief voor jouw medewerkers. Bij Gooiland is het mogelijk op ons sfeervolle dakterras!

12 aug 2019

by Maurice Vinken / www.kleurstof.eu

De hele maand december en januari is het mogelijk om je eigen kerstmarkt te laten plaatsvinden op het dakterras van Gooiland. Wij regelen alles. Van de kraampjes tot de cadeaus die afgestemd zijn op jouw medewerkers en van sfeervolle decoratie tot de winterse hapjes en drankjes.

Hoe werkt het?

  • Samen kiezen we een geschikt moment in december waarop we jouw medewerkers in het zonnetje gaan zetten;
  • Wij regelen de markt van a tot z: de kraampjes, de aankleding, de standhouders, de totale afhandeling van de cadeaus en de catering;
  • In overleg met jou bepalen we een geschikt cadeau-aanbod voor de medewerkers;
  • Bij de kerstmarkt ontvangen je medewerkers munten die ze in kunnen wisselen voor cadeaus. In afstemming met jou bepalen we de waarde van de munten.
  • Onze accountmanagers vertellen je er graag meer over.

Maak er een totaal kerstfeest van
Met een kerstmarkt voor je medewerkers is een mooie stap gezet om hen in de watten te leggen. Door het te combineren met bijvoorbeeld een feest, een chique lunch of een gezellige borrel kan het een onvergetelijke jaarafsluiting worden. Vanaf begin december toveren we onze locatie om tot feestelijke kerstlocatie, dus met de sfeer zit het wel goed. Graag gaan we met jou om de tafel om te bekijken hoe we jullie kerstfeest exact gaan invullen. Lees hier alvast wat ideeën.