livestreaming-webinars-online-seminars-bij-gooiland

Livestream events en webinars

vanaf ons authentieke theaterpodium

Livestreaming: een oplossing voor de anderhalve-meter-economie

Je evenement livestreamen of een webinar organiseren op een unieke locatie? Bij Gooiland hebben we alle faciliteiten om dit soepel te laten verlopen. Jullie concentreren je op de inhoud, wij doen de rest. Onze audiovisueel partner neemt je alle techniek uit handen en het prachtige decor van ons authentieke theater zorgt voor een belevenisvol online evenement. Door deze oplossing voor de anderhalve-meter-economie blijf jij ook op afstand kennisdelen en verbinden. Je evenement gaat gewoon door.

Livestreaming van events

Bijeenkomsten organiseren gaat wat lastiger momenteel vanwege het coronavirus. Toch kun je bij ons je algemene ledenvergadering of congres via een livestream alsnog organiseren. Gooiland biedt livestreaming aan als een van de oplossingen voor de anderhalve-meter-economie. Met livestreaming kun je het evenement tóch door laten gaan en mensen bereiken op afstand. Ze volgen live wat er tijdens jouw lezing of algemene ledenvergadering gebeurt en laten eventueel via een live chat vragen en reacties achter.

Live webinar organiseren

Een webinar is een ander woord voor een online seminar. Door jouw webinar live uit te zenden, wordt er ook in de anderhalve-meter-economie kennis gedeeld. Als spreker kun je – zoals je gewend bent – op ons  authentieke theaterpodium je werk doen. Bovendien vergroot je je bereik via het livestreamen van jouw online seminar en kun je ook achteraf betrokkenheid creëren door verspreiding van de professionele opnames. Gooiland zorgt voor een unieke, gastvrije locatie om jouw verhaal een podium te geven.

"Alles is geregeld. Super strakke wifi en een technisch team dat kind aan huis is in Gooiland en zonder moeite kan draaien. Bovendien is het een mooie, gastvrije plek. Wij zijn onwijs blij met Gooiland."

Hans Janssen - Oprichter en creatief leider DenkProducties

Begeleiding van a tot z

Gooiland als unieke locatie huren voor jouw livestream of webinar? Het liefst nemen wij je alles uit handen. We begeleiden je voor en tijdens de livestream of webinar intensief en adviseren het gehele traject over de beste opstellingen en techniek. Alles om ervoor te zorgen dat jij je kunt richten op de inhoud. Een eventmanager staat tijdens het hele evenement voor je klaar om de service te bieden die je van ons gewend bent.

Techniek

 • Live opname via een remote Full HD camera
 • Heldere audio voor twee sprekers
 • Streaming tot 2.000 viewers, afhankelijk van het platform
 • Sprekers aan tafel kunnen de quiz- en chat vragen, online polls en resterende tijd zien
 • Schakelen met externe input, zoals slides, is mogelijk
 • Inclusief op- en afbouw, twee uur repetitietijd en één uur livestream
 • Professioneel uitgelicht theaterpodium
 • Groot scherm van 10 meter breed

Catering

 • Onbeperkt (Nespresso) koffie, thee, frisdrank
 • Handfruit voor de vitamines
 • Zoet tussendoortje
 • Uitgebreide lunch of borrelgarnituur op aanvraag

✔️ Jouw livestream event of live webinar ook bij Gooiland?

livestreaming-webinars-online-seminars-bij-gooiland

Case live webinar

DenkProducties en corporate antropoloog Jitske Kramer gingen je voor. Om ook op afstand te inspireren, organiseerden ze samen een webinar bij Gooiland. Bekijk hoe zij dit deden.

Q&A Livestream events en webinars

Heb je interesse in een livestream event of webinar bij Gooiland? We hebben alvast een aantal belangrijke, veelgestelde vragen voor je op een rijtje gezet.

Interesse of meer informatie?

Bel ons, e-mail ons of laat hier je gegevens achter. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief!
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.